Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.| Tel.: +359 877 35 7117 ; 

Защо нямаме публикувани цени на сайта си

by VellizarN
on 26 Септември, 2012

Дигиталните продукти, за разлика от повечето други такива, които физически използваме в ежедневието си, не могат да бъдат измерени нито на килограм, нито на литър, нито на метър. Поради тази причина е трудно да се даде фиксирана цена за дизайн на лого, за изработка на уеб сайт и други. Това е така, защото потребностите и желанията на клиентите рядко съвпадат. Много от нашите конкуренти и колеги се опитват да категоризират услугите и продуктите от нашия бранш в "пакети". Пакети, които само те смятат за достатъчни да покрият определени изисквания. Опитват се да слагат Вас - клиентите - в рамки, от които да не може да излезете или ако се опитате да трябва да плащате за по-скъпия пакет. До колко обаче това върши работа и е полезно за самия клиент?

За съжаление в сайтовете на повечето ни конкуренти ще срещнете тези "пакетни цени" и сега ще Ви обесним по-подробно защо. Преди години се е появила агенция за дигитален маркетинг "Х". Направила си е сайт и започнала да рекламира, за да си осигури клиенти. След известно време на пазара се появява и агенция "У". Хал хабер си няма какво да прави и започва да копира агенция "Х" - сайт, текстове, картинки, "пакети цени" и други. Истината е, че при този модел индивидуалността липсва. Или по-скоро желанието да разберат, че всеки клиент е индивидуален и поставяйки го в рамка ограничават възможностите му.

Защо смятаме този подход на "пакети" за грешен?

Представете си, че търсите фирма, която да Ви изработи Уеб сайт. Попадате на тези "пакетни цени" с някакви условия вътре в тях и започвате да се чудите какво се опитват да Ви кажат. Разбираме ви, то и ние да четем "пакет коремни болки" на входа на поликлиниката бихме се зачудили какво означава това. Да, почти същото е! Отивате на лекар и гледате "пакет коремни болки" = 200 лв. Звучи абсурдно, нали? Добре де, ама стомах ли Ви боли, апендикс ли е...? Мисля, че схванахте идеята.

Ние смятаме, че комуникацията с клиента стои в основата на успешно завършените проекти. Ние не искаме да Ви предлагаме "рамки", чрез които Ви казваме: "Ако нямаш поне 500 лв. за минималния пакет не се и обаждай". Ние искаме да Ви изслушаме, да вникнем в същността на проблема и вашето виждане за нещата. Едва след това ще изготвим оферта, която е спациално за Вас! Ще Ви я опишем подробно и разбираемо и ще Ви я предоставим с нашата най-голяма любезност, защото Вие сте клиентът - индивидуалният, човекът, който плаща заплатите ни!

Leave your comments

0
terms and condition.

Comments

  • No comments found
НАГОРЕ